Rabatterbjudanden

Rabatt hos Kjell & Co i Tyresö Centrum

Efter Kjell & Co-killarnas succéartade medverkan vid april månads Café Ventilen 2019 har vi nu också fått löfte om 5 % rabatt hos Kjell & Co:s butik i Tyresö Centrum. Rabatten gäller förstås bara för medlemmar i SeniorNet Tyresö och bara i butiken i Tyresö Centrum, inte i Kjell & Co:s butiker i allmänhet. I vissa undantagsfall kommer man inte att ha möjlighet att ge den 5 %-iga rabatten (t.ex på redan kraftigt rabatterade varor eller på vissa varumärken där marginalerna är små eller rent av obefintliga). I 99% av fallen kommer detta dock inte att vara något problem, enligt butikens föreståndare.

För att få rabatten skall man kunna visa upp ett gällande medlemskort från SeniorNet Tyresö.  Detta har du som medlem antingen fått via posten eller också kan du hämta det på SeniorNet Swedens hemsida och skriva ut det eller ta en bild av det att ha i din mobiltelefon. Logga in som medlem med ditt medlemsnummer, gå till fliken Medlem och sök rätt på texten Medlemskort. Klicka där så hittar du ditt gällande medlemskort. Observera att medlemskorten gäller ett år från det tillfälle då medlemsavgiftens senast betalats.

2019-04-27


Rabatt hos White Rice i Tyresö Centrum

Vi har fått ett rabatterbjudande från restaurangen White Rice i Tyresö Centrum, ett erbjudande som styrelsen i torsdags beslutade att tacka ja till.
 
White Rice erbjuder oss från och med idag (lördag den 23 mars 2019) följande rabatter:
 
Lunch Mån-Fre 13:00-15:00 79:- (ord pris 98:-)
Brunch Lör-Sön 12:00-16:00 109:- (ord pris 139:-)
Kvällsbuffé Fredagar 17:00-21:00 109:- (ord pris 169:-)
 
Öl / Vin 55:-
 
För att få del av rabatten behöver du visa upp ditt medlemskort i SeniorNet. Medlemskortet finns på den faktura du fick då du senast betalade ditt medlemsskap. Skriv ut fakturan (0m du inte redan gjort det) och klipp ut medlemskortet och ha det i din plånbok.
 
Du kan också hitta medlemskortet på www.seniornet.se. Du måste då först logga in med ditt medlemsnummer (som finns på den faktura du betalat). Logga-in-knappen finns uppe i högra hörnet av webbplatsens förstasida. När du loggat in med ditt medlemsnummer och ditt lösenord klickar du på fliken Medlem. Längst ner på den sidan hittar du en länk till ditt medlemskort. Ett bra sätt är att sedan ta en bild med mobilen av medlemskortet från dataskärmen eller ta en skärmdump från mobilen och spara bilden i din mobil. Sen kan du visa upp bilden av medlemskortet hos White Rice.
2019-02-23