Zoom-Ventilen med Kjell o Co – den 8 april 2021

Vårens tredje Zoom-Ventilen hölls den 8 april 2021. Vi fick digitalt besök av Lucas Ingvarsson, butikschef på Kjell & Co i Tyresö centrum, som informerade och visade oss användbara produkter i deras sortiment som kan underlätta vår vardagstillvaro i hemmet. De 35 deltagarna hade dessutom många frågor som han gärna besvarade.

Mycket av dagens teknik i hemmen baseras på att det finns ett trådlöst nätverk, wifi, vilket de flesta har hemma nuförtiden, ofta i kombination med en smart telefon. Dessa teknikprodukter har blivit mycket mer användarvänliga under de senaste åren. Han visade oss exempel på teknikprodukter som skulle kunna underlätta för oss. Lucas visade även olika sätt att förbättra ett dåligt nätverk i hemmet.

Som avslutning tipsade han om butikens nyhetssida och visade en del av det som just nu presenteras där. Vi är välkomna att komma in i butiken eller ringa för att få hjälp med det vi undrar över, stort som smått.

Under april har Kjell & Co en kampanj om man vill anlita en tekniker. Det kostar 399 kr i fast pris. (I vanliga fall debiteras timpris samt en startavgift.

Kjell och Company föreläsning vt 2021