SeniorNet Tyresö 20 år

Den 7 november firade SeniorNet Tyresö sitt 20-årsjubileum. Ca 75 medlemmar slöt upp till en jubileumsfest i lokalen Nyfors i föreningsgården Kvarnhjulet.

Till den modesta avgiften av 50 kr fick deltagarna äta en god buffélunch och lyssna till Tyresösonen Erik Linder och hans ackompanjerande vän, Fredrik Wide. Grabbarna bjöd på ”gamla godingar” som ”Fly me to the moon”, ”What a difference a day makes”, Orups ”Regn hos mig”, låtar av Ted Gärdestad och Povel Ramel, Delta Rythm Boys ”Flickorna i Småland” och som avslutning ”Fly me to the moon”.

Klubbens förste ordförande, Anders Söderkvist, var på plats och berättade om föreningens start 1999. Den nuvarande ordföranden Carl-Olof Strand ledde programmet och presenterade bl a de styrelseledamöter och handledare som var närvarande. Den nuvarande bibliotekschefen Susanne Gunnarsson uppvaktade med blommor och tackade för gott samarbete. Den förre bibliotekschefen, Lars Andersson, var också med och berättade om hur samarbetet mellan biblioteket och SeniorNet startade för 20 år sedan.

Här följer en liten bildkavalkad från festen. För fotona står Lars-Anders Westlin och Carl-Olof Strand.

Ordf Carl-Olof Strand hälsade alla välkomna
Den förste ordföranden Anders Söderqvist berättade om hur klubben kom till 1999.
Erik Linder och Fredrik Wide stod för underhållningen.

Deltagarna satt vid sju bord i den stora Nyfors-salen.